dimecres, 1 d’octubre del 2014

DC Mash up!

Aprofitant que aquesta setmana estrenen, o han estrenat, múltiples series del univers DC hem decidit dedicar-li el dissabte a la nit a aquesta editorial.

Per honorar els super herois de la Detective Comics volem que us emborratxeu amb els nostres còctels fets en el seu nom!



Tindrem a Flash, Green Arrow, Gotham i Constantine, que són les 4 series que hi ha actualment. Si veiem que la nit evoluciona bé farem un últim combinat sorpresa.

Cada còctel tindrà el preu de 4€.

Si veniu amb parafernalia de DC visible i encara més si és d'aquestes series, tindreu un obsequi en forma de xupito! Si a més ens porteu algun còmic en bon estat per que ens quedem i que no sigui grapa, us farem un 10% de descompte en tota la vostre consumició*!

A més, per fer-ho més internacional, tindrem als nois de Pangaea Barcelona Languages, que faran la seva sessió de intercanvi lingüístic!


*Descompte no aplicable a ofertes, promocions ni gelats Frigo. Tampoc es sellejaran targetes. El còmic ha d'estar en bon, ser un TPB o superior. No s'acceptaran grapes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada